Verkocht

Vundelaarsweg 6 * Wilp

Verkocht

Omschrijving

Omschrijving
Op een unieke locatie in het landelijk gebied gelegen zeer royale vrijstaande woning met grote schuur, bakhuis en berging op een groot perceel van7.825 m2.

De woning bevindt zich nabij uitvalswegen en recreatiegebied Bussloo op minder dan 500 meter afstand van de kleine dorpskern Wilp-Achterhoek nabij Apeldoorn. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust, ruimte, uitzicht over de landerijen en alle voorzieningen op korte afstand.

Door de grootte van de woning, de bijgebouwen en het weiland biedt deze woning u ruime mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan thuiswerken, of een bedrijf aan huis of het hobbymatig houden van paarden of schapen en het stallen van uw oldtimer, boot en/of camper. Voor het houden van paarden is het mogelijk om een paardenbak te realiseren en is er eventueel extra grond via pacht/huur beschikbaar.

De woning is gebouwd in 1958 en heeft alle voorzieningen benedenvloers zoals een slaapkamer, badkamer en toilet. Het pand biedt u alle mogelijkheden om deze geheel in te delen zoals u zelf wenst. De slaap-, werkkamer kunt u omturnen tot een tuinkamer, een B&B of een eigen praktijkruimte. Kortom: u kunt het maken zoals u het zelf voor ogen hebt!

Aangrenzend aan de woning is een inpandige ruime schuur aanwezig. Deze ruime schuur is opgedeeld in drie delen en het grootste deel is te bereiken via de hal. De schuur biedt u tal van mogelijkheden, onder andere voor bedrijfs-, hobby- of klusruimte. U heeft ruimte om uw eigen bed & breakfast (maximaal 3 slaapkamers en 8 slaapplaatsen) te realiseren of om hobbymatig dieren te houden. Daarnaast zijn er nog twee grote garages aanwezig, ideaal voor uw auto’s of elektrische fietsen. Op het eigen terrein is bovendien ruim parkeergelegenheid aanwezig.

Kortom: het betreft hier een royale degelijk gebouwde woning op een toplocatie die u een scala aan mogelijkheden biedt en door de koper aangepast kan worden naar de wensen van de huidige tijd. Alle redenen om snel een bezichtiging te plannen!

De woning ligt in Wilp-Achterhoek, gemeente Voorst, centraal binnen de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en bevindt zich op fietsafstand van het gezellige centrum van Twello. Het centrum is voorzien van allerhande voorzieningen zoals winkels, restaurants, onderwijs en openbaar vervoer. Tevens bent u op loopafstand van het prachtige recreatiegebied Bussloo, het gebied waar ontspanning en plezier samenkomen. Door de schitterende omgeving kunt u volop genieten van de natuur en de rust, maar bevindt u zich door de centrale ligging en de goede ontsluiting toch binnen 10 minuten van het belangrijkste knooppunt van snelwegen A1 / A50.

Omschrijving
Begane grond
De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant. Via de hal met zijn prachtige estriken vloer bereikt u de ruime woonkamer die aan de voorzijde is gelegen. Vanuit hier kijkt u uit over de zonnige voortuin met weidse vergezichten. Via de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer met aangrenzende royale badkamer. Ook de provisiekelder en de grote woonkeuken zijn vanuit de woonkamer te bereiken. De bijkeuken die naast de woonkeuken is gelegen biedt u toegang tot de grote inpandige schuur. Via de ontvangsthal en trapopgang bereikt u de overloop op de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft u toegang tot de drie slaap- of werkkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douchecabine.

Tweede verdieping
Vliering
Via een vlizotrap is de vliering boven het voorhuis te bereiken.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
In overleg
Hoofdfunctie
Akkerbouwbedrijf
Nevenfunctie
Overig agrarisch
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Totaal hectare
0 ha 78 a 25 ca

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Voorst R 280
Oppervlakte
0 ha 78 a 25 ca
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
VOO00-R-280
Bekijk alle kenmerken