Bedrijfsverplaatsing

Begeleiding bij bedrijfsverplaatsing

In toenemende mate wordt u als agrarisch ondernemer geconfronteerd met de vraag kan en wil ik om mijn huidige bedrijfslocatie het bedrijf ontwikkelen voor de toekomst? (vrijwillig of onvrijwillig)

Plannen van de overheid, zoals bijvoorbeeld de actuele situatie met betrekking tot de stikstofproblematiek en de discussie over de piekbelaster aanpak!

Ook woningbouw, ontwikkeling van industrieterreinen en businessparken, wegaanleg, waterberging en overige (natuur)ontwikkelingen kunnen hiervan de aanleiding zijn.

Maar ook de huidige actuele situatie op uw bedrijf, zoals bedrijfsomvang, verkaveling, bouwblokgrootte en ligging van het bedrijf ten opzichte van uw omgeving kunnen de reden van deze overweging zijn.

De vastgoedspecialisten van ’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs zijn de juiste partner om samen met u te komen tot een perspectiefvolle aanpak. Zij begeleiden u vanaf het moment van planvorming tot en met de feitelijke verplaatsing.

Neemt u gerust contact op voor een vertrouwelijk en vrijblijvend gesprek.

Want onze uitdaging is:

“Zet een bedreiging om in toekomstperspectief voor u!

Wilt u meer informatie dan komen wij dit graag in een persoonlijk onderhoud toelichten. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor ’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs via telefoonnummer 0543–476 980 of klik hier.