Over ons

Uw Agrarisch Vastgoed Specialist !

’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs is in 2001 opgericht door Martin Meijerink. Vanuit de agrarische advieswereld, is hij begonnen met een klein kantoor bij zijn melkveehouderij te Aalten en al binnen afzienbare tijd wist hij landelijk een goede en betrouwbare naam op te bouwen als agrarische bemiddelaar. In de loop van 2002 deed compagnon Gerrit Caspers zijn intrede. Henk Kemper, gespecialiseerd in agrarisch & landelijk vastgoed en de bemiddeling van stikstofrechten, maakt sinds 2020 deel uit van ons team. Begin 2023 is het team uitgebreid met André Westervelt. Hij houdt zich bezig met productierechten en begeleidt ondernemers bij bedrijfsbeëindiging. Herma Hofman complementeert het team, zij ondersteunt de diverse specialisten en is daarnaast verantwoordelijk voor de financiële- en contractadministratie en makelaardij.

Inmiddels bestaat ons team uit 5 personen.

Vele jaren is ’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs actief als makelaar, taxateur, onteigeningsdeskundige en adviseur in de agrarische sector. Door hun affiniteit met de landbouw en hun gezamenlijke ervaring van inmiddels ruim 100 jaar, weten zij wat er leeft op het platteland en het buitengebied.

’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs bestaat inmiddels uit 3 vestigingen. In Aalten staat de hoofdvestiging en de nevenvestigingen bevinden zich in Nijverdal en Broekland.

Martin Meijerink
Martin Meijerink
 • Productierechten specialist
 • Agrarisch bedrijfsadviseur
 • Makelaar

Martin heeft passie voor de agrarische sector. Hij is dagelijks in de weer met productierechten, of het nu gaat om Melkveefosfaatrechten, VVO’s, Pluimvee- of varkensrechten, Martin heeft zich erin verdiept. Met zijn vele jaren ervaring is hij daarin een specialist geworden.

Specialisatie: Productierechten    (melkveefosfaatrechten, VVO’s en/of pluimvee- en/of varkensrechten).

Henk Kemper
Henk Kemper
 • Register Makelaar Agrarisch Vastgoed (RMA)
 • Register Taxateur Agrarisch Vastgoed (RT)
 • Ammoniak en Stikstof Makelaar

Henk is sinds 2020 ’t Gantvoort Makelaars & adviseurs komen versterken.

Henk is actief als Makelaar en Taxateur met als specialiteit Bedrijfsbeëindiging. Hiernaast houdt hij zich bezig met de aan- en verkoop van Agrarisch & Landelijk Vastgoed en Productierechten ( extern salderen van stikstof- en ammoniakrechten).

 

Specialisatie: Bedrijfsbeëindiging,  Aan- en Verkoop van Agrarisch & Landelijk Vastgoed, Taxaties en Productierechten.

Gerrit Caspers
Gerrit Caspers
 • Register Makelaar Agrarisch Vastgoed (RMA)
 • Register Taxateur Agrarisch Vastgoed (RT)
 • Onteigeningsdeskundige

Is gepokt en gemazeld in de agrarische vastgoedwereld en vanaf het eerste begin bij ’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs als compagnon betrokken.

Gerrit is actief als Makelaar, Taxateur en Onteigeningsdeskundige. Hij gebruikt zijn jarenlange ervaring en deskundigheid om voor zijn klanten de beste deal of oplossing te behalen.

Specialisatie: Makelaar, Taxateur, Onteigeningsdeskundige.

André Westervelt
André Westervelt
 • Agrarisch Adviseur
 • Bemiddelaar in productierechten en stikstofrechten

Is sinds februari 2023 werkzaam als Agrarisch adviseur bij ’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs.

André heeft, voor dat hij bij ’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs aan de slag is gegaan, gewerkt als specialist in de mengvoersector en als agrarisch adviseur bij een boekhoudkantoor.

Bij het Gantvoort houdt hij zich actief bezig met productierechten en stikstofrechten. Daarnaast  begeleidt hij ondernemers bij bedrijfsbeëindiging en ondersteunt hij de makelaars.

Specialisatie: productierechten en regelgeving.

Herma Hofman
Herma Hofman
 • Financieel medewerkster
 • Administratief  medewerkster

Is sinds april 2020 werkzaam bij ’t Gantvoort Makelaars & Adviseurs.

Deze dame verzorgt alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot de Financiële administratie, zoals debiteuren en crediteuren beheer, facturatie, liquiditeitsplanning, opmaak van prognoses en jaarverslagen. Tevens opmaak van contracten voor productierechten.

Herma is regelmatig uw aanspreekpunt.