Meersendijk 3 Den Ham

Vraagprijs € 449.000 Vrij op naam

Omschrijving

Op een prachtige locatie in de landelijke woonomgeving bieden wij te koop aan: deze unieke bouwkavel van circa 1.650 m2. De bouwkavel is direct gelegen aan de openbare Meersendijk in het buitengebied van Den Ham (gemeente Twenterand, Provincie Overijssel). Vanuit de nieuw te bouwen woning heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen met weidse vergezichten. De kavel heeft een woonbestemming waar de bouw van een royale woning met een inhoud van 900 m3 en een riant bijgebouw van 228 m2 is toegestaan.

U bent vrij in de keuze van architect en aannemer, zodat u naar eigen wens Uw droomwoning kunt realiseren.

Door de omvang van de nieuw te bouwen woning en het bijgebouw biedt deze bouwkavel u ruime mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld denken aan thuiswerken, een eigen praktijkruimte, een bedrijf aan huis of het realiseren van uw eigen B&B. Tot de mogelijkheden behoort ook het hobbymatig houden van paarden of schapen en het stallen van uw oldtimer, boot of camper in het bijgebouw. Voor het houden van paarden is het mogelijk om een paardenstal met een paardenbak te realiseren en is er eventueel extra grond beschikbaar (kopen of huren).

Het bouwperceel is prachtig gelegen in een schitterende groene omgeving, waardoor u vanuit uw toekomstige woning geniet van weids uitzicht op uitgestrekte weilanden, bossen en houtwallen.
Kortom: u ervaart de rust en de vrijheid van het buitenwonen, maar u bent toch binnen fietsafstand (2,5 km) van het centrum van het mooie brinkdorp Den Ham met belangrijke voorzieningen. Bovendien bevindt u zich op ruim 1 kilometer afstand van de Provinciale verbindingsweg N341. Vele ontspannings- en bezienswaardigheden bevinden zich eveneens op korte afstand, zoals het buurtschap Archem (op 2,6 km), kasteel Eerde (op 4,8 km), Eerderachterbroek (op 3,7 km). Op de fiets bent u binnen 8,5 km op de Lemelerberg en met de auto rijdt u binnen 10 km in het centrum van Ommen.

Ziet u uzelf al zitten op uw eigen veranda met in de woning een grote woonkeuken, riant kookeiland, sfeervolle woonkamer met open haard, moderne stijlvolle badkamer, zoveel slaapkamers als u maar wenst en misschien zelfs een zwembad in uw royale tuin?

Maak dan snel een afspraak!

De nutsvoorzieningen water, elektra en glasvezel zijn aan de weg gelegen. Op de kavel is al een aansluitpunt voor de riolering aanwezig. De kosten voor de aanleg van de nutsvoorzieningen zijn voor de koper. De koper dient zelf de omgevingsvergunning aan te vragen.

De koopsom van de grond is inclusief:
• Omzetbelasting;
• Kosten leveringsakte notaris;
• Kadastrale inmeting door verkoper;
• Aanwezig bodemonderzoek;

De koopsom van de grond is exclusief:
• De kosten van financiering, te weten afsluitkosten en kosten hypotheekakte;
• Alle bouw- en legeskosten;
• Kosten omgevingsvergunning;
• Architect- en constructeurskosten;
• Aansluitkosten ten behoeve van gas, water en glasvezel;
• Landschappelijke inrichting van de kavel.

De kavel is ruimtelijk in het landschap ingebed waarbij het bouwvlak zo gesitueerd is dat deze alle uitzichten biedt, zonder dat daarbij de privacy in het gedrang komt.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

vraagprijs
€ 449.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
N.v.t.
Ligging
Vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.650 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Twenterand M 1324
Oppervlakte
850 m²
Perceelnaam
Twenterand M 1570
Oppervlakte
800 m²
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's